Bike coating

Niet poetsen maar fietsen.

HYDRO COATING

We kennen het allemaal. Voor het ritje met je vrienden of die ene mooie toertocht, moet op het laatste moment je fiets nog schoon. Het oog wil namelijk ook wat, zeker in de wielerwereld. Hydrofobe nano coating heeft hiervoor dé oplossing. Het wordt je mogelijk gemaakt om eenmalig je fiets te laten coaten en daar vervolgens zeker twee jaar lang van te genieten. 

Deze coating is water- en vuilafstotend. Dit werkt twee kanten op; enerzijds stoot het water en vuil af, anderzijds spoel je eventueel vuil er gemakkelijk vanaf. Niets boenen, alleen sproeien. Klinkt mooi he? Bekijk ons bike coating aanbod

Bike coating

Voor iedereen die wel van fietsen houd, maar minder van poetsen. Onze producten en service staan voor twee jaar een water- en vuilafstotende fiets. Niet meer hoeven boenen, enkel en alleen even afspoelen. 

Bike coating bij Giao Bikes

SPECIALIST IN HUIS

Onze bike coating wordt op een speciale manier aangebracht. Een schoon frame is de basis. Wij ontvetten alles, demonteren hetgeen wat nodig is en brengen de coating aan middels een airbrush. Na een geslaagde cursus bij onze leverancier en het doorontwikkelen van onze eigen handigheidjes, gaan we graag met jouw fiets aan de slag. Want eerlijk is eerlijk, een schone fiets wil je altijd.

CHAIN & FRAME

We hebben verschillende coatingen in ons assortiment. En iedere coating heeft een eigen toepassing en kenmerken. Zo hebben we een coating voor het gehele frame, inclusief stuur, zadelpen, velgen, etc. Eigenlijk alles, behalve de ketting. Deze coating heeft een werking van zeker twee jaar en laat eventueel vuil gemakkelijk van zich af spoelen. En natuurlijk heeft de ketting een eigen coating. Niet een simpele kettingsmeer, maar een professionele coating voor een fenomenaal resultaat. Voor de mountainbike betekent dat je na elke coating wel 400 tot 600 kilometer kunt fietsen voordat je weer hoeft te smeren. Voor de racefiets zijn dat wel 1200 smeervrije kilometer! 

CHAIN COAT

Professionele ketting coating
20
00
  • Complete ketting coating

FRAME COAT

Alles behalve de ketting
100
00
  • Uitgebreide frame coating
  • Twee jaar water- en vuilafstotend
Populair

TOTAL COAT

Gehele bike coating
120
00
  • Complete ketting coating
  • Uitgebreide frame coating
  • Twee jaar water- en vuilafstotend

BIKE COATING PLANNEN

Wil jij graag een frisse fiets voor zeker de komende twee jaar? Hou je niet zo poetsen en wil je graag lekker fietsen op een schoon monster? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op over het coaten van jouw fiets.