Bikefit

De optimale houding voor meer comfort en kracht.

FIETSMETING

Jouw fietshouding is de sleutel naar succes. De sleutel naar betere resultaten, maar ook vooral naar meer fietsplezier. Of je nu aan het koersen bent, aan toertochten deelneemt of gewoon regelmatig kilometers op je fiets maakt – de juiste houding optimaliseert jouw fietservaring. Enerzijds doordat je comfortabeler (lees: pijnvrij) fietst. Anderzijds doordat je efficiënter kracht uit je spieren kunt benutten. En als je denkt dat het pijntje in je rug, knie of die tintelende vingers er nu eenmaal ‘bij horen’, maak dan maar gewoon direct een afspraak. Want wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen.

JOUW BIKEFIT SPECIALIST

Of je nu een beginner, prof of een ouwe fietsfanaat bent; voor een professionele bikefit ben je bij ons aan het goede adres. We willen fietsers – jong en oud, met of zonder ervaring, op de weg of door het bos – nog meer plezier geven in het zadel. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk de juiste houding is. Belangrijker dan 50 gram lichter. Door jarenlange ervaring als bike positioner én ervaring in het profpeloton hebben we een bulk kennis in huis. Kennis die we graag met je delen. Die gespecialiseerde kennis combineren we met aandacht en de allerbeste techniek. Zodat jij eruit kunt halen wat erin zit. En dat is vaak meer dan je denkt. Zit jij binnenkort bij ons in de studio

Fit Bike PRO

Alles is verstelbaar. Van de cranklengte tot de positie van het zadel. We stellen de fiets volledig af op jouw lichaam. Vervolgens nemen we deze maten over op jouw fiets. Jouw fiets zit als gegoten. 

Fit Bike Pro bij Giao Bikes

ONZE WERKWIJZE

Bij Giao Bikes staat aandacht centraal. Alleen door goed te luisteren naar jou als renner, kom jij in optimale positie op de fiets. Simpelweg omdat geen enkel lichaam gelijk is. Daar komt bij dat de ideale positie op papier vaak afwijkt van hoe de renner het ervaart. Onze boekenwijsheid combineren we met ervaringen in de praktijk. De methode die wij gebruiken in bikefitting is body positioning. Met deze methode gaan we samen met de renner op zoek naar de ideale houding.

We nemen uitgebreid de tijd om te achterhalen wat je tijdens de bikefit wilt bereiken. Denk hierbij aan pasvorm, probleemgebieden en eventuele (oude) blessures. Vervolgens stap je op onze Wahoo Kicker, waarmee we jouw huidige positie analyseren. Van daaruit werken we toe naar de nieuwe houding op onze Purely Custom Fit Bike. Hierbij kijken we continu naar stabiliteit, bewegingsbereik en flexibiliteit. Bij zadelklachten voeren we ook een zadeldrukmeting uit aan de hand van geavanceerde technieken. In maximaal drie uur bepalen we jouw optimale houding. Een houding die zorgt voor winst in snelheid, efficiëntie, comfort en opgeloste blessures – en het voorkomen van nieuwe.

OUR BIKEFITS

QUICK SCAN

Ideaal voor de beginnende fietser
75
00
  • Verantwoorde beginnershouding

BIKEFIT 100%

Complete fietsmeting
250
00
  • Volledig geoptimaliseerde houding
  • Advies houding optimalisatie
Populair

AANKOOPMETING

Complete fietsmeting + aankoopadvies
300
00
  • Volledig geoptimaliseerde houding
  • Advies houding optimalisatie
  • Aankoopadvies nieuwe fiets
Exclusief

BIKEFIT PLANNEN

Fiets jij rond met klachten? Pijntjes – hoe klein ook – kunnen het plezier onnodig wegnemen. Maar daar kunnen we jou bij helpen. En dat doen we heel graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of laat hier je gegevens achter.

Ready? Set. Giao!