OUR BIKES

Jouw fiets zit in ons assortiment.

SAMENGESTELD MET LIEFDE

Gevoel voor de markt, gedreven door resultaat en gericht op avontuur. We hebben ons assortiment samengesteld met liefde. Giao Bikes staat voor kwaliteit. Kwaliteit die is afgestemd op jouw wensen. Onze fietsen zijn standaard zeldzaam. Jouw fiets rijdt nog niet rond, je bent de eerste. We passen alles aan op jouw wensen, gebruik en lichaam. Wij adviseren, gevraagd en ongevraagd. Maar jij bepaalt.  

ONS ASSORTIMENT

Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de opties? We horen graag van je.

WhatsApp Image 2021-07-03 at 09.31.41

Giao Gravel Pro

Een gravelbike tot in de puntjes. Volledig geïntegreerde bekabeling, een snel ontwerp en top rijeigenschappen. Ontdek snel de Gravel Pro!

Giao Gravel

Een racefiets met een ruime inbouwbreedte voor echte gravelbanden. Deze gravelbike loodst jou over de mooiste paden! Kijk snel verder wat deze fiets allemaal te bieden heeft.

Giao Gravel zijkant
Giao Aero

Giao Aero

Een echte asfaltvreter! Dit model is niet alleen aero, maar staat ook voor comfort en klasse. De ideale fiets voor snelheid, klimwerk en vooral veel mooie kilometers. Bekijk snel de specificaties. 

CHAPTER2

Als enige in het land, zijn we ook premium dealer van CHAPTER2. CHAPTER2 is een topmerk uit Nieuw-Zeeland en daarmee een waardevolle aanvulling op ons eigen merk. Kleine details, unieke eigenschappen en een grandioos eindresultaat zijn kenmerkend. Bekijk snel onze CHAPTER2 modellen.

ITALVEGA

Italiaanse schoonheid op twee wielen. De samenwerking tussen Italvega en Giao Bikes is een ultiem voorbeeld van krachten bundelen. De klasse en stijl van Italvega gecombineerd vakmanschap en precisie. Ook de modellen van Italvega zijn volledig te customizen; kleuren, opbouw, wielset, etcetera. Maar de stijl van Italvega blijft aanwezig. Bekijk snel of Italvega bij jou past!

WAAROM GIAO BIKES?

Bij Giao Bikes staat aandacht centraal. Aandacht voor houding, resultaat en avontuur. Door ons brede netwerk en handige connecties kunnen wij top kwaliteit goed inkopen. Gecombineerd met geavanceerde bikefit technieken, een volledig customized fiets en onze Noord-Nederlandse nuchterheid zijn wij uniek in de markt. Ready? Set. Giao!

DE BESTE FIETS VOOR JOU

Geen lichaam is hetzelfde. Dezelfde fiets kan voor jou anders aanvoelen dan voor je ploeggenoot. De geometrie is hier belangrijk. Wat is de reach? Wat is de stack? Wij willen een fiets leveren die bij jou past. Giao is onze eerste keus, maar wat als de maten niet bij jouw houding passen? Dan gaan we binnen ons brede netwerk op zoek naar een geschikt model. Eerlijkheid duurt het langst.

We helpen je op de best mogelijke manier. Wil je een nieuwe fiets en heb je al een paar modellen op het oog? Een bikefit met aankoopadvies zorgt ervoor dat jij de beste keuze maakt! En ook zonder bikefit geven we (ongevraagd) advies.

EN DE MOOISTE

We kennen dat allemaal wel. Heb je eindelijk jouw droomfiets gevonden, zijn het niet jouw droomkleuren. Zonde. Wij pakken dat anders aan. Jouw Giao is daarom verkrijgbaar in jouw droomkleuren. Standaard leveren we deze gravelbike af in een zwart frame met de voorvork en logo’s in jouw favoriete kleur. Wil je tweekleurig of een compleet ontwerp, dat gaan we voor je regelen tegen een gepaste meerprijs. Maar laten we eerlijk zijn, tijdloos zwart met een blitse kleur, daar word je toch warm van?

ZIN IN EEN PROEFRIT?

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Twijfel je tussen modellen of heb je deskundig advies nodig? Neem contact met ons op. Vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Alleen aan een verse bak koffie.