Chapter2 AO

Groad in elk detail.

GRAVELBIKE VAN CHAPTER2

De CHAPTER2 AO is een voortreffelijke combinatie van Gravel en Road. Deze gravelbike gaat terug naar het begin: waarom ben jij eigenlijk gestart met fietsen? Wat beweegt jou om er weer op uit te gaan? Welke paden kies je en hoe fiets je? Dit ligt allemaal ten grondslag aan de geometrie van de AO. En of je nou een gravelbiker of een bikepacker bent, of iemand die er graag op uit gaat met vrienden – dit model van CHAPTER2 is de uitkomst. 

Wat maakt deze gravelbike nou zo uniek? De achteras. De achtervork is zo ontworpen dat je de achteras kunt omdraaien waardoor je tot 47 mm met 650B en 42 mm met 700C kunt rijden. Hierdoor kun je talloze wielcombinaties kiezen om voor elk terrein een specifieke keuze te maken. De AO is dé keuze als je op zoek bent naar snelheid, plezier en avontuur. 

LIMITED EDITION AO

In tegenstelling tot onze eigen Giao Bikes kun je van een CHAPTER2 niet zelf de kleur bepalen. Maar toch is elke CHAPTER2 best uniek. Want van alle modellen van CHAPTER2, ook de AO, is er van elke kleurvariant slechts een beperkt aantal geproduceerd. Bij 500 uitgaven wereldwijd is de kans dat je een gelijke tegenkomt nihil. En de kleurkeuzes zijn prachtig. 

Review - Chapter2 ao

Op alle terreinen een top fiets. Ik kan ermee overal uit de voeten. Met een extra wielset voor op de weg heb ik hiermee een totale allrounder.” – Stefan Poutsma 

5/5
Chapter2 AO schuinvoor

SPECIFICATIES

Wil je de CHAPTER2 of heb je interesse? Dan gaan wij binnenkort samen om de tafel. We gaan jouw wensen bespreken; wat vind je mooi, waar hou je van? De opties zijn eindeloos, maar niet alles past bij jouw wensen, het gebruik en het budget. Wij adviseren, maar jij kiest. 

Wat kan ik kiezen?

1 AFMONTAGE

Met welke groepset ga je fietsen? Wordt de aandrijving van Shimano, SRAM of Campagnolo?

2 WIELSET

Heb je al een keuze gemaakt over de wielen waarmee je wil rijden? Wordt het carbon of aluminium? En welke naaf, spaken en velghoogte?

3 ZADEL

Je wil lekker zitten op je droomfiets. Kies een zadel die bij je past. 

4 FIETSACCESSOIRES

Vervolgens moeten er nog enkele accessoires op de fiets. Denk aan pedalen, bidonhouders en het stuurlint. Maar vergeet ook de fietstassen niet; de AO heeft speciale montage voor bijpassende tassen. 

We helpen je bij de keuzes, maar jij bepaalt. Spreken we elkaar snel? Het is vrijblijvend. 

RIDE THE CHAPTER2 AO

Ga jij voor CHAPTER2? Wil jij een limited edition gravelbike en zelf bepalen hoe je hem opbouwt? Dan is de AO een hele mooie optie!

  Neem contact op voor alle mogelijkheden én een vrijblijvende proefrit!