CHAPTER2

Hoogstaande kwaliteit uit Nieuw-Zeeland.

PREMIUM DEALER

Met trots zijn we de enige premium CHAPTER2 dealer in Nederland! CHAPTER2 is een uniek merk met eigen onderdelen. Met CHAPTER2 in ons assortiment hebben we een machtige aanvulling op onze eigen lijn. Meer fietsen, meer verhalen en nog meer opties. Wat CHAPTER2 extra bijzonder maakt is dat alle fietsen limited editions zijn. Van elk model wordt er namelijk een maximum aantal geproduceerd. Eenmaal uitverkocht; dan worden er geen nieuwe geproduceerd. Het volledige (huidige) aanbod van CHAPTER2 zit in ons assortiment: TERE, AO, RERE en HURU. Ieder zijn eigen kenmerken, kwaliteiten en toepassingen. Ontdek ze snel!

Chapter2 AO

Een heerlijke gravelbike van het Nieuw-Zeelandse merk Chapter2. Unieke kenmerken zorgen voor een prachtig exemplaar. Er zijn niet meer dan 500 gemaakt, wordt er eentje van jou?

Chapter2 AO zijkant
Chapter2 Rere

Chapter2 rere

Een aero model met comfort. Een unieke bouw, een vreselijk stoer uiterlijk en garantie voor mooie kilometer. De Chapter2 Rere komt eraan!

Chapter2 TERE

Een compacte en comfortabele endurance. Het eerste model van CHAPTER2 tot in de puntjes afgewerkt. Wordt dit monster snel van jou?

Chapter2 Tere
Chapter2 Huru

Chapter2 HURU

Licht ontworpen met voldoende behendigheid. Speciaal ontwikkelt voor het echte klimwerk. Wil jij excelleren in de bergen?

CHAPTER2 BIKES

Mike Pryde, het grote brein achter het merk, is vanaf jongs af aan bezig in de wielerwereld. Na een succesvolle carrière als architect ging hij aan de slag in de surfbranche. Mike was verantwoordelijk voor het Design, Research & Development en Engineering van Bike Division onder de vlag van NEILPRYDE; hedendaags het grootste merk als het om surfen gaat.

In 2015 ging Mike aan de slag mijn zijn eigen ambities en creaties. CHAPTER2. De TERE was de eerste creatie, meer dan twee jaar werk. Inmiddels zijn er drie modellen aan CHAPTER2 toegevoegd; AO, RERE en HURU. Met oog voor detail en kenmerkende unieke eigenschappen is ieder exemplaar een grandioos eindresultaat. Elk design project bij CHAPTER2 begint met de geometrie; de kern van een fietsrit. CHAPTER2 ontwerpt met prestatie en comfort in het achterhoofd – zodat jij vol vertrouwen fietst.

We know that your bike is an extension of your lifestyle, as it is ours. And we know how important it is to have bragging rights to the coolest looking kit on your local bunch ride.” – CHAPTER2

ARE YOU READY FOR CHAPTER2?

Heb je interesse in een model van Chapter2 of wil je hem wel in het echt zien? 

We kunnen je van alles laten zien, alles erover vertellen en jouw enthousiasme beamen. Kom gewoon eens langs!