Giao Aero

Snel, stijlvol en puur persoonlijk.

AERO EN COMFORT

‘Gemaakt voor snelheid, comfortabel in gebruik en een genot voor het oog. De Giao Aero heeft alles in zich. Het assortiment van Giao Bikes is niet compleet zonder een echt racemonster. Deze racefiets laat zien wie wij zijn, maar nog meer wie jij bent. Ons idee, jouw uitvoering. 

De Giao Aero is elegant, aerodynamisch en stijlvol. Deze heeft veel aero aspecten; een meegebogen frame rond het achterwiel, volledig geïntegreerde kabels en een aero cockpit. Maar naast dat snelle aspect, zorgen wij dat het volledig comfortabel voelt. Naast een comfortabel en stijf frame, zorgen wij voor jouw ultieme houding. 

CUSTOM AERO BIKE

Wil jij een persoonlijke racefiets? Wil je op hoge snelheden comfortabel fietsen? Dan moet je gauw even bellen. Deze Giao Aero gaan we op maat voor jou maken. Jouw wensen komen volledig naar voren. Ons concept doet eer aan de term ‘custom bike’. Aan de hand van een inbegrepen bikefit bepalen we de maten van jouw ideale fietshouding. Daarnaast gaan we om tafel om jouw kleuren te bepalen, met welke onderdelen jij de weg op wilt en hoe we jouw Giao Aero mogen afronden. Niets is te gek, alles is mogelijk. En dat gaan we bewijzen. 

JOUW KLEUR

Precies. Geen standaard modellen, alles is custom. Wij hanteren geen catalogus modellen en standaard kleuren. Wij willen iets persoonlijks voor jouw creëren. En het opvallendste is de kleur. Alles is mogelijk, ook de afwerking. Jouw keuze, onze taak. 

Review - Giao Aero

Antonie Waldijk riep: “Mannen, bedankt voor dit prachtige project.” Zo liep hij met een grote glimlach de zaak uit. 

5/5
Giao Aero - Antonie Waldijk

SPECIFICATIES

Zodra de bikefit is afgerond, gaan we aan de slag met de maten. Vervolgens gaan we om tafel wat jouw wensen zijn; het designtraject is begonnen. We begeleiden je hierin volledig, want de opties zijn eindeloos. Wij wijzen je de weg. Want wat past er bij jouw wensen, gebruik en budget?

Wat jij kiest:

1 KLEUR

Je mag het gehele frame zelf ontwerpen. Standaard kiezen we een zwart frame met een gekleurde voorvork, maar jij bepaalt.

2 AFMONTAGE

Een volledig geïntegreerd frame verdiend een mooie groepset. Kies je voor Shimano, Sram of Campagnolo?

3 WIELSET

Met wat voor wielset wil je gaan rijden? Carbon, 44mm en tubeless? We hebben alle opties én het beste advies.

4 ZADEL

Heb je al voorkeur? Vanuit de bikefit komen wij met advies. 

5 FIETSACCESSOIRES

Maar jouw fiets heeft meer onderdelen nodig. Welke pedalen kies je, welke type banden, stuurlint en bidonhouders?

 

We doen dit samen. Je krijgt persoonlijk advies en samen selecteren we het beste voor jouw racefiets. 

Ready? Set. Giao!

RIDE THE GIAO AERO

Klaar voor deze Giao Aero? Wil jij deze custom aerodynamische racefiets? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we de mogelijkheden.