Giao Cross

Voor echte crossers.

CROSS HET HELE JAAR DOOR

De Giao Cross heeft weer een andere geometrie dan een gravelframe. Het is korter gebouwd, waardoor het meer geschikt is voor kort draaiwerk en sneller stuurwerk. Het heeft ook een brede inbouwbreedte voor het voeren van brede banden, ideaal voor de cross. De rijeigenschappen zijn meesterlijk, kom zelf maar testrijden. 

Het design bepaal je helemaal zelf, jij mag ontwerpen. Maar het fijne ontwerp van het frame zelf, is de perfecte basis. Een genot voor het oog, maar je merkt het ook zeker in de rijeigenschappen. Een heerlijke crosser. De geometrie is uniek en we hebben ook kleine maatvoering. Past dit bij jou? Dat gaan we eerst bekijken met onze bikefit.

CUSTOM CROSSFIETS

Giao Bikes levert geen standaard model. Net als ons hele assortiment customizen we jouw crossfiets volledig. We starten bij de maten, pakken we verder op bij jouw ontwerp en favoriete kleuren en nemen we ook mee in de afwerking. Wij kiezen alleen het beste voor jou en jouw portemonnee. 

We starten met een professionele bikefit (deze is inbegrepen). Vanuit hier bepalen we de framemaat, maar we kijken verder. Welk type stuur heb je nodig, welke lengte stuurpen, hoe hoog komt je zadel, welke cranklengte past bij jou, passen de stand van de schoenplaatjes bij jouw voeten? We kijken ook naar de kleinste details, we zorgen voor jouw fietsplezier. De crossfiets stemmen we helemaal op jouw af. Custom is ook echt custom; deze crosser wordt uniek en van jou.

KIES JE EIGEN ONTWERP

Uniek in opbouw, maar ook in de gewenste onderdelen. Jij bepaalt de kleur, het design, de patronen en het gehele uiterlijk van de fiets. Alle Giao-modellen worden met de hand gespoten. Dit zetten we pas in gang als jij het ontwerp hebt goedgekeurd. Heb je al een idee? We zijn heel benieuwd!
 

Giao Cross

“Een fiets om verliefd op te worden. De kleuren, mijn houding, het gevoel en de prestaties. Het fietst zoals nooit tevoren!”

5/5
Giao Cross - Nynke

SPECIFICATIES

De Giao Cross wordt net als de andere modellen van Giao opgebouwd. Na de inbegrepen bikefit gaan we de fiets samenstellen. De favoriete kleuren van jou gaan we bespreken met onze ervaren spuiters. Jouw groepset adviseren we aan de hand van jouw wensen. Het wordt immers jouw fiets, jouw droomfiets. 

We nemen je bij de hand. Ons advies zorgt ervoor dat jij uit de eindeloze opties de juiste keuze maakt. Samen maken we een crosser waar je verliefd op wordt, maar jij bepaalt.

De keuzes: 

1 KLEUR

Wees creatief. Gebruik je fantasie en we zorgen voor een gaaf design. We hebben legio voorbeelden.

2 AFMONTAGE

Ga jij met een groepset van Shimano, SRAM of Campagnolo rijden? Elektronisch of mechanisch?

3 WIELSET

Ga je voor carbon of een aluminium wielset voor de cross?

4 ZADEL

Naar aanleiding van de zadeldrukmeting krijg jij advies. Wat kies je?

5 FIETSACCESSOIRES

Bij de fiets horen accessoires. Welke pedalen wil je, rij je tubeless, welk stuurlint zit lekker?

Samen kiezen we het beste voor jou. Dit wordt jouw droomfiets, die je met trots gaat laten in het veld.

Ready? Set. Giao!

GO FOR THE CROSS

Jij wil crossen? Dan heb je de Giao Cross nodig. Hét topmodel van Giao als het om crossen en veldrijden gaat. Bewijs? De Giao Cross rijdt rond in de Wereldbeker Veldrijden 2021-2022. 

Wanneer maak jij een testrit?