Giao Gravel Pro

Allround en afgewerkt tot in de puntjes.

PRO VOOR HET ALLERBESTE

Dit is gravelen op z’n best. Met deze gravelbike kun jij alles aan. De Giao Gravel Pro is hét topmodel van dit moment. Het allermooiste design (jij bepaalt) en de beste rijeigenschappen maken dit tot een machine. Maar je moet wel zelf trappen.

Het magistrale uiterlijk van deze Gravel Pro komt mede door de volledig geïntegreerde kabels. Alles is afgewerkt in het frame en in het stuur. Dat is het grote verschil met ons Giao Gravel. Mechanische kabels blijven perfect schakelen en het oogt verbluffend. Dit model is snel, ligt en strak. En daardoor is het ook de ultieme fiets voor verschillende terreinen. Met bijvoorbeeld tubeless gravelbanden flaneer je over de mooiste paden in de omgeving: bospaden, gravelstroken en ander offroad-terrein. Maar wil je met deze fiets eens racen over de weg, het asfalt snel onder je vandaan zien schuiven? Zet er eens een setje wegwielen in en ontdek de kracht! Deze Giao Gravel Pro kan alles aan. Gebouwd voor gravel, allround tot in de puntjes.

CUSTOM GRAVELBIKE

Net als bij onze andere modellen leveren wij geen standaard fiets. We customizen deze volledig op jouw wensen. Dat begint bij de afmetingen, gaat verder in de kleur en groepset en door tot aan het onderhoud van jouw fiets. Wij willen er volledig voor jou zijn, wat bij jou past. 

We starten met een professionele bikefit. Vanuit hier bepalen we de framemaat, maar we kijken verder. Welk type stuur heb je nodig, welke lengte stuurpen, hoe hoog zit je zadel, welke cranklengte past bij jouw, passen de stand van de schoenplaatjes bij jouw voeten? We kijken ook naar de kleine details, we zorgen voor jouw fietsplezier. En daar past deze gravelbike perfect bij, toch? Custom is ook echt custom; deze gravelbike wordt uniek en past bij jou.

KIES JE EIGEN ONTWERP

Maar niet alleen uniek in de opbouw en de gewenste onderdelen. Jij bepaalt de kleur, het ontwerp, motieven en het gehele uiterlijk van de fiets. Alle modellen van Giao worden met de hand gespoten. Dat laten we pas doen als jij het ontwerp klaar hebt. Maar we helpen je hierbij, we overleggen met de spuiters en zorgen dat dit volledig past bij jou. Heb je al een idee? Laat het ons weten!

Giao gravel PRO

“Dit is echt een top machine. Het is niet normaal hoe deze fiets zich weerhoudt in de Vogezen; met gravelbanden de Grand Ballon op en afdalen over de prachtige gravelpaden. Echt geweldig!”

5/5
Giao Gravel Pro Fogezen

SPECIFICATIES

Na de inbegrepen bikefit gaan we de fiets samenstellen. Jouw kleur wensen gaan we bespreken met onze ervaren spuiters. Jouw groepset adviseren we aan de hand van jouw wensen. Het wordt immers jouw fiets, jouw droomfiets. 

Ons advies zorgt ervoor dat jij uit de eindeloze opties de juiste keuze maakt. Samen maken we een fiets waar je verliefd op wordt, maar jij bepaalt.

De keuzes: 

1 KLEUR

Wees creatief. Gebruik je fantasie en we zorgen voor een strak design.

2 AFMONTAGE

De mechanische of elektronische kabels zie je niet, maar ze horen er wel bij. Tenzij je kiest voor bluetooth schakelen. Ga jij met een groepset van Shimano, SRAM of Campagnolo rijden?

3 WIELSET

Kies je voor een echte gravelset van bijvoorbeeld Shimano GRX? Of kies je verschillende wielsets voor verschillende terreinen?

4 ZADEL

Vanuit de bikefit adviseren we jou. Want wat zit comfortabel na 2 uur?

5 FIETSACCESSOIRES

De fiets is niet af zonder accessoires. Welke pedalen wil je, rij je tubeless, welk stuurlint zit lekker?

Samen kiezen we het beste voor jou. Dit wordt jouw droomfiets, die je met trots gaat laten zien bij jouw fietsgroep.

Ready? Set. Giao!

GO FOR THE GRAVEL PRO

Hét topmodel onder de gravelbikes. Volledig geïntegreerde bekabeling, jouw kleursamenstellingen en top prestaties op elk ondergrond. 

Wanneer maak jij een testrit?