Giao Gravel

Dé custom made gravelbike.

GRAVELBIKE

Gravelen wordt steeds populairder. En dat snappen wij heel goed. Hoe tof is het om over gave gravelpaden de natuur te verkennen. In heel het land, maar ook zeker bij ons in het Noorden, zijn prachtige gravelroutes te vinden. Maar wat maakt een fiets nou een echte gravelbike? De Giao Gravel.

In de Giao Gravel vind je veel elementen van een racefiets terug, maar het unieke is de inbouwbreedte. De voor- en achtervork zijn zo gebouwd, dat je er met gemak 42mm banden in kwijt kunt. Ideaal om met 2 bar erin gravelpaden, lange zandpaden en stukjes bos mee te ontdekken. Het verschil tussen een gravelbike en een crosser is de geometrie. Een crosser is ontworpen voor het korte draai- en keerwerk, een gravelbike is uitermate geschikt voor rechtere paden en meer comfort. De Giao Gravel combineert de beste componenten van een racefiets en een crosser. Gedreven door resultaat, gevormd voor avontuur.

CUSTOM BIKE

Bij Giao Bikes vind je geen catalogus modellen. We willen dat een Giao Bike ook echt jóúw bike wordt. Hoe we dat doen? Met persoonlijke aandacht. Aan de hand van een inbegrepen bikefit en een gedetailleerd consult bepalen we de maat. Het framemaat, maar ook de breedte van het stuur, de hoogte van het zadel en de lengte van de cranks. Maar met alleen de juiste maten ben je er nog niet. Bij Giao Bikes vinden we namelijk dat jouw keuze niet kleurafhankelijk moet zijn. Daarom kun je elk model van Giao Bikes in alle denkbare kleuren bestellen. Standaard leveren we deze gravelbike af in een zwart frame met de voorvork en logo’s in jouw favoriete kleur. Maar een twee- of meerkleurig ontwerp is ook mogelijk. Hoe dan ook: jouw Giao wordt uniek. 

EIGEN KLEURKEUZE

We kennen dat allemaal wel. Heb je eindelijk jouw droomfiets gevonden, zijn het niet jouw droomkleuren. Zonde. Wij pakken dat anders aan. Jouw Giao Gravel is daarom verkrijgbaar in jouw droomkleuren. Standaard leveren we deze gravelbike af in een zwart frame met de voorvork en logo’s in jouw favoriete kleur. Wil je tweekleurig of een compleet ontwerp, dat gaan we voor je regelen tegen een gepaste meerprijs. Maar laten we eerlijk zijn, tijdloos zwart met een blitse kleur, daar word je toch warm van? 

Review - Giao gravel

De eerste gelukkige Giao bezitter: “De samenstelling, de uitstraling en vooral mijn eigen wensen. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. We gaan hier mooie avonturen mee beleven!” – Richard Blaauwwiekel

5/5
Richard met Giao Gravel

SPECIFICATIES

Wanneer de maten en afmetingen zijn vastgesteld, start het designtraject. Uitvoerig bespreken we jouw wensen; wat vind je mooi, waar hou je van, wat is jouw stijl? De opties zijn eindeloos. Maar niet alles past bij jouw wensen, gebruik en budget. Wij adviseren, maar jij bepaalt.

Wat jij kiest:

1 KLEUR

Een zwart frame met een specifieke kleur, of een compleet eigen ontwerp?

2 AFMONTAGE

Met welke groepset ga jij rijden? Kies je eentje van Shimano, SRAM of Campagnolo?

3 WIELSET

Kies jij voor een carbon of aluminium set? En had je al nagedacht over het soort spaken, de naaf en de velghoogte je erbij wilt? Laat je informeren! We hebben eigen Giao Wheels.

4 ZADEL

Welk zadel past bij jouw achterwerk en wat zit lekker?

5 FIETSACCESSOIRES

De fiets heeft meer onderdelen nodig. Welke pedalen kies je, welke type banden, stuurlint en bidonhouders?

 

Samen selecteren we de gewenste onderdelen en bouwen we van top tot teen jouw droomfiets. Ben jij klaar voor het volgende avontuur? 

Ready? Set. Giao!

RIDE THE GIAO GRAVEL

Op zoek naar een echte gravelbike? Wil je een unieke fiets met je eigen kleurwensen? 

Neem contact op voor alle mogelijkheden én een vrijblijvende proefrit!