ITALVEGA AMBIZIOSO

Aero voor alle omstandigheden

AMBIZIOSO

De Ambizioso is Italiaans en tegelijk zoveel meer. Het raspaard van de Italvega collectie. Deze fiets is ontwikkeld speciaal voor de wielrenner die van snelheid houdt. Een aero fiets voor alle omstandigheden, maar wanneer je de eerste bocht aansnijdt zul je pas echt merken waar deze Ambizioso voor is gemaakt! Snel en direct en tegelijkertijd scherp maar comfortabel.

Deze nieuwste fiets van Italvega combineert het temperament en passie met technologie en innovatie. Dit resulteert in een unieke look met een frame dat de mogelijkheden biedt voor een interne bekabeling i.c.m. met een uiterst stijlvolle monocockpit. Ontwikkeld met de nieuwste technologieën om zo maximale trek- en druksterkte te bereiken zonder in te leveren aan comfort. Hierdoor voldoet dit frame aan alle prestatieniveau’s. Van een rustige duurrit tot een ferme sprint heuvel op. 

De Ambizioso kan in samenspraak met Giao bikes helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

CUSTOM BIKE

Bij Giao Bikes vind je geen catalogus modellen van Italvega. We willen dat een Italvega ook echt jóúw bike wordt. Hoe we dat doen? Met persoonlijke aandacht. Aan de hand van een bikefit en een gedetailleerd consult bepalen we de maat. Het framemaat, maar ook de breedte van het stuur, de hoogte van het zadel en de lengte van de cranks. Maar met alleen de juiste maten ben je er nog niet. Bij Giao Bikes vinden we namelijk dat jouw keuze niet kleurafhankelijk moet zijn. Daarom kun je elk model van Italvega in samenspraak met de designers ontwerpen naar jouw eigen smaak.

EIGEN KLEURKEUZE

We kennen dat allemaal wel. Heb je eindelijk jouw droomfiets gevonden, zijn het niet jouw droomkleuren. Zonde. Wij pakken dat anders aan. Jouw Italvega is daarom in samenspraak te ontwerpen. Geef je droomkleur aan en de designers van Italvega gaan voor je aan de slag. Lastig om een richting te bepalen? Bij Giao Bikes staan al enkele unieke Italvega kleurcombinaties voor jouw om te bekijken. 

Ervaring ambizioso

“Echt aero zoals omschreven. Comfortabel, snel en een genot voor het oog!”

5/5
Italvega Ambizioso - Review

SPECIFICATIES

Wanneer de maten en afmetingen zijn vastgesteld, start het designtraject en vervolgens het opbouwen van jouw Ambizioso. Uitvoerig bespreken we jouw wensen. De opties zijn eindeloos. Maar niet alles past bij jouw wensen, gebruik en budget. Wij adviseren, maar jij bepaalt.

Wat jij kiest:

1 KLEUR

De kleuropties zijn eindeloos; de designers van Italvega gaan graag voor je aan de slag.

2 AFMONTAGE

Kies je voor Italiaans Campagnolo? Of prefereer je Shimano of SRAM?

 

3 WIELSET

Carbon of aluminium? We denken graag met je mee en hebben hele mooie wielsets in ons assortiment.

4 ZADEL

Heb je een favoriet zadel en laat je je adviseren vanuit een bikefit?

5 FIETSACCESSOIRES

De fiets heeft meer onderdelen nodig. Welke pedalen kies je, welke type banden, stuurlint en bidonhouders?

 

Samen selecteren we de gewenste onderdelen en bouwen we van top tot teen jouw droomfiets. 

RIDE THE AMBIZIOSO

Ben jij klaar voor de limited edition van Italvega? Wil jij een aero voor alle omstandigheden?

  Neem contact op voor alle mogelijkheden en kom eens langs om de Ambizioso te bewonderen!