Giao Ride in Alicante

Ga het avontuur aan.

Toe aan avontuur? Zet het dan maar alvast in de agenda: van zondag 16 t/m zondag 23 januari organiseren wij de allereerste Giao Ride. Een tot in de puntjes verzorgde all-inclusive fietsvakantie onder de Spaanse zon. Onder begeleiding van onze wegkapiteinen trotseren we samen de prachtige omgeving en de bergen van Alicante. ’s Avonds staat er een heerlijk diner klaar, bereid door onze eigen chef, Duco. We gaan volop genieten! Ga je met ons mee op deze geweldige reis? Meld je aan via onderstaande button.

Fietsen in Spanje

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Je verblijft zeven nachten in een villa (ja, met zwembad) op basis van full pension – en nog een beetje extra. Ontbijt, lunch, diner, heerlijke wijntjes, koffie en sportvoeding voor onderweg. Alles erop en eraan. Onze top chef Duco zet elke dag de heerlijkste gerechten voor ons neer en zorgt dat we nergens te kort komen.

De week staat in het teken van fietsen, en genieten. Onder begeleiding van wegkapiteinen Stefan en Niels gaan we gegroepeerd op pad en rijden we de meest fantastische routes in de streek. Alicante staat erom bekend dat de profs er de wintermaanden overbruggen. De uitgelezen stek voor ons. Wij wanen ons een week als prof, jij ook. 

KERS OP DE TAART

Dat is de tijdrit op de Col de Rates. Een beklimming van 10 kilometer, gemiddeld stijgingspercentage van 6,7% met uitschieters naar 15%. Een perfecte klim om je conditie te testen, en om het maximale uit jezelf te halen! 

Col de Rates

IS ECHT ALLES GEREGELD?

Ja. Wij hebben reiskoffers zodat jij de fiets veilig mee kunt nemen in het vliegtuig, of wij nemen ‘m voor jou mee vanuit Nederland in onze bus. Wij halen je op van het vliegveld, zorgen dat je fiets in topconditie verkeerd en jouw week relaxed begint. 

Na elke fietstocht heb jij een heerlijke namiddag en avond voor de boeg. Wij niet 😉 Wij wassen en checken jouw fiets voor de volgende dag. Want alles moet weer op en top klaar staan voor de volgende rit!

In de villa kun je herstellen van de inspanning en genieten van de luxe en comfort. Alles ligt voor je klaar.

Villa Spanje

DAGPLANNING

In grote lijnen zal een dag er als volgt uitzien. Maar het is natuurlijk vakantie. Ontspan. Wij zijn flexibel. 

  • Buikspierkwartiertje om 08.00 uur
  • Ontbijt tussen 08.30 en 10.00 uur
  • Fietsen van 11.00 tot 15.00 uur
  • Douchen, herstellen, relaxen of op pad tot 19.00 uur
  • Diner om 19.30 uur

TOP CHEF DUCO KENT HET NEUSJE VAN DE ZALM

Italiaans is zijn favoriet. Hij kan smaken combineren als geen ander en denkt aan onze verbranding. Heb jij allergieën, ben je vegetarisch, veganistisch of heb je andere wensen? Overal wordt rekening mee gehouden. Samen met gastheer André worden de mooiste lokale wijntjes (én biertjes) erbij getoverd, wat hoort bij een echte vakantie. Een chef-kok in hart en nieren.

Deze compleet verzorgde reis bieden we aan voor €1.199,- (exclusief vlucht). Wil je meer weten over ons plan? Neem vooral contact met ons op.

Al met al, wij zorgen dat we samen een fantastische week hebben. Alles wordt voor je geregeld, van de mooiste routes tot volledige verzorging. Het is jouw ultieme fietsvakantie aan de Costa Blanca. Heb je interesse? Reserveer via onderstaande button jouw plekje in de villa! 

READY? SET. GIAO!